Doe je mee?

Home / Doe je mee?

Wat zijn de Brabantse Voetbaldagen? 

Op de Brabantse Voetbaldagen kunnen jongens en meisjes van 5 t/m 15 jaar voetballen zoals hun idolen. Niet alleen een hele dag leren voetballen als een prof maar vooral plezier hebben en genieten is het belangrijkste van deze onvergetelijke dag!
Naast plezier hebben is goed leren voetballen wat wij jou mee willen geven. Op deze dag is het belangrijk dat je succes ervaart maar wij vinden het ook niet erg als er dingen fout gaan.
Integendeel zelfs; onze trainers zullen jou stimuleren om wat fout gaat weer opnieuw te proberen, want leren is blijven proberen. Als je niets probeert kun je dus ook niets leren!
Naast technische vaardigheden leren we je ook hoe je slim kunt voetballen, sneller kunt bewegen maar ook hoe je houding behoort te zijn binnen en buiten het veld.

Doe je mee?
Dan krijg je van ons de volgende cadeau’s:

·       Een mooi voetbalshirt
·       Een ondertekend spelersdiploma
·       Een medaille
·       Een Brabantse sportlunch
·       Een onvergetelijke dag……!
·       Foto’s zijn na afloop te downloaden op onze website

en dan…
De grote finale!

Van iedere locatie zullen we in elke leeftijdscategorie (jongens en meisjes) 1 winnaar uitkiezen die met de andere winnaars gaan strijden om de titel “Beste voetballer van Brabant”. Deze finale zal plaatsvinden in het RKC stadion te Waalwijk!
De kosten voor deze onvergetelijke dag zijn € 37,95